Wand en gevel reclame Heiloo Alkmaar eo

Wand en gevel reclame Heiloo Alkmaar? Graveerlab is ervaren in het laser snijden van bedrijfs logo’s. Wand & Gevel reclame is wat wij verzorgen. Of het nu gaat om een logo aan de wand of om een tekst op de gevel, onze ontwerpers zorgen voor een uniek exemplaar.

Logo of tekst aan wand of gevel

Bijna iedere onderneming wilt zich presenteren naar de buitenwereld. Met jouw logo op de gevel of een pakkende tekst aan de muur trigger je potentiële klanten om binnen te komen. Graveerlab snijd met behulp van een laser jouw “bedrijfs” logo of tekst op maat uit welke daarna vakkundig op ieder materiaal bevestigd kan worden.

Materialen – Logo aan muur

Het uitsnijden van een logo kan met diverse materialen. De ondergrond en het klimaat spelen een rol on de juiste keuze van het materiaal. In de praktijk zijn multiplex, mdf en acrylaat (perplex) de meest gebruikte materialen voor het laser snijden van een logo. Kies je voor een houten logo dan zijn de mogelijkheden tot nabewerken oneindig. Zo kan je het logo in elke gewenste kleur laten spuiten en lakken. Bij een acrylaat logo is de keuze in kleuren wat beperkter maar de uitstraling van een logo uit acrylaat wordt toch als zeer luxe beschouwd en is dan ook het meeste verkochte materiaal in onze logo sectie.

Aanleveren ontwerp bestanden

Het is mogelijk om je eigen bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Ophangen van het logo

Het ophangen van jouw tekst of logo kan op diverse manieren. Ophangen van jouw logo gaat doormiddel van afstandhouders of dubbelzijdig tape.

Graveerlab heeft een ervaren team van ontwerpers welke optioneel jouw logo of tekst op locatie kunnen komen plaatsen. Zo weet je zeker dat jouw logo op de correcte manier wordt bevestigd.

Meer info & Offerte

Wil jij meer informatie over wand & gevelreclame? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!