Sjablonen uitsnijden

Sjablonen uitsnijden? Graveerlab is specialist in snijden van sjablonen met een laser. Laat je adviseren door één van onze medewerkers om te bepalen welk materiaal geschikt is voor jouw sjabloon.

Soorten sjablonen

Je wilt een sjabloon uitsnijden maar voor welk materiaal? Voor iedere ondergrond of inkleur materiaal adviseren wij een ander soort sjabloon. Wij zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Spuitverf – Polypropyleen of MDF
  • Weggooi sjabloon – Karton
  • Tekensjabloon – MDF
  • Grafiti sjabloon – Acrylaat

Heb je vragen omtrent het uitsnijden van een sjabloon, laat je dan door ons adviseren.

Aanleveren ontwerp bestanden

Het is mogelijk om je eigen ontwerp bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Meer info & offerte

Wil jij meer informatie over het sjablonen-uitsnijden? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!