Relatiegeschenken graveren of snijden

Relatiegeschenken graveren of laten snijden? Een persoonlijk en uniek relatiegeschenk is wat de laatste jaren sterk in trek is. Een wijndoos, kaartje, broodplank of sieraad met je eigen logo er op of nog gekker geproduceerd in je eigen ontwerp? Wij realiseren het voor je. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Unieke eigen wenskaart

Een uniek eigen ontworpen kaart als bedankje naar je relaties. Heb je zelf geen ontwerp dan kan één van onze ontwerpers je helpen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een houten ansichtkaart met ludieke tekst, of een kaart in een andere vorm dan normaal. Wij hebben al diverse kaarten op maat geproduceerd voor verschillende ondernemingen.

Bouwplaat

Een bouwplaat is een uniek cadeau aan je relaties. Daarnaast is een bouwplaat kosten besparend. De onderdelen worden op volgorde binnen de plaat uitgesneden zodat jouw relatie deze gemakkelijk in elkaar kan zetten.

Relatiegeschenken graveren – Wijnkistjes

Een fles wijn doet het altijd goed als relatiegeschenk. Wat is er nog leuker dan een wijnkistje graveren met jouw eigen logo of slogan. Of nog gekker stuur iedereen een persoonlijk bedankje. Door een wijnkistje te graveren maak je het geven van een fles wijn net even leuker.

Sleutelhangers & Promo items

Sleutelhangers, pennen, aanstekers je kent ze wel. Op iedere beurs kom je ze toch weer tegen. Goedkoop in de aanschaf en snel te verspreiden. Graveer jouw eigen promo items nu met je logo of slogan om het net even persoonlijker te maken. Tevens is het mogelijk om sleutelhangers of promo items met een eigen ontwerp uit te snijden tot een uniek product. Dit is mogelijk in materialen hout en aluminium.

Aanleveren & Ontwerp

Het is mogelijk om je eigen ontwerp bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Meer info & offerte

Wil jij meer informatie over het graveren van snijplanken of broodplanken? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!