Menukaarten & Displays Graveren

Menukaarten graveren? Graveerlab is expert in het graveren en snijden van horeca artikelen. Een houten menukaart gegraveerd met eigen design of een display voor aan de muur is wat jouw zaak doet stralen. Heb jij een te gek idee of wil jij je laten bij staan door één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op!

Menukaart graveren

Een houten menukaart graveren met eigen ontwerp? Graveerlab zet jouw unieke idee om in een tastbaar product. Net even iets anders dan de concurrentie en direct een goede indruk op jouw klanten is wat deze unieke exemplaren met je doen. Heb je zelf nog geen ontwerp, dan kan één van onze ontwerpers je helpen om tot een te gek en persoonlijk eindproduct te komen.

Displays graveren & snijden

Een display geeft net even meer karakter aan de zaak. Tevens is een display leuk om te geven als relatiegeschenk aan je klanten. Graveerlab graveert en snijd displays op maat. Denk hierbij aan displays voor op tafel, displays voor producten en displays voor elektronische apparaten. Heb je zelf nog geen ontwerp, dan helpen wij je natuurlijk graag. Displays kunnen in diverse materialen worden geproduceerd.

Aanleveren ontwerp bestanden

Het is mogelijk om je eigen bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Meer info & offerte?

Wil jij meer informatie over het graveren of laser snijden van horeca artikelen? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!