Leer graveren

Leer graveren? Graveerlab is ervaren in het graveren van leren producten. Wij kunnen jouw eigen ontwerp laten graveren op lederen materialen in ieder gewenst formaat. Leer graveren is mogelijk in zowel grote als kleine oplages.

Leder graveren

Leder graveren-  De meest voorkomende leder graveer opdrachten zijn lederen schorten, tassen, portemonnees en lederen handgrepen. Graveerlab brandt met de laser een dun laagje in het leer. Hierdoor blijft er een mooie cleane afdruk op het product achter. Hoe lichter het lederen materiaal hoe beter de gravure zichtbaar wordt.

Leer graveren – aanleveren ontwerp bestanden

Eigen ontwerp op leer graveren? Dat is mogelijk! Het aangeleverde document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken.

Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Lederen producten graveren

Graveerlab graveert vele producten op wekelijkse basis. Een aantal voorbeelden van leder graveer opdrachten die wij vaak krijgen zijn:

  • Leren schorten graveren
  • Leren Portemonnees graveren
  • Leren tassen graveren Heiloo
  • Leren Riemen graveren
  • Leren Horlogebandjes graveren
  • Leren notitieboekejes graveren
  • Lederen handgreepjes graveren

En nog veel meer! Heb jij een product die hier niet tussen staat? Geen zorgen, neem contact op met Graveerlab om de mogelijkheden te bespreken!

Wij staan met onze graveer producten in ondermeer in:

Alkmaar, Heiloo, Akersloot, Limmen, Bergen, Castricum & Egmond. Vindt jij het leuk ons uit te nodigen? Stuur ons dan gerust een een bericht!

Meer info & offerte

Wil jij meer informatie over leer graveren? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!