Laser Graveren

Graveerlab is ervaren in het laser graveren van producten. Wij kunnen jouw eigen ontwerp laten graveren op bijna elk materiaal. Laser graveren is mogelijk in zowel grote als kleine oplages.

Hout laser graveren

Wil jij een houten product laten graveren? Graveerlab is expert in het laser graveren van houten producten. Hoe de gravure er uit komt te zien hangt grotendeels af van het soort hout. Daarnaast werken wij met standaard instellingen waardoor ieder ontwerp perfect gegraveerd uit de laser zal komen. Wil je liever een lichtere, of diepere gravure op je product, geeft dit dan aan in de offerte aanvraag. Dan passen wij onze instellingen graag voor je aan.

RVS & Geanodiseerd Aluminium

Naast hout graven wij ook op RVS & Geanodiseerd aluminium. Het laser graveren van RVS zal een zwarte gravure opleveren waarbij het graveren van geanodiseerd aluminum een lichtere kleur van de gekozen ondergrond zal opleveren. Houd dus goed rekening met jouw materiaal keuze.

Aanleveren ontwerp bestanden

Het is mogelijk om je eigen ontwerp bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw idee├źn en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Producten

Graveerlab graveert vele producten op wekelijkse basis. Een aantal voorbeelden van graveer opdrachten die wij vaak krijgen zijn:

En nog veel meer! Heb jij een product die hier niet tussen staat? Geen zorgen, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Informeer naar de mogelijkheden! Onze medewerkers staan je graag te woord.

Wij staan met onze graveer producten in ondermeer in:

Alkmaar, Heiloo, Akersloot, Limmen, Bergen, Castricum & Egmond. Vindt jij het leuk ons uit te nodigen? Stuur ons dan gerust een een bericht!

Meer info & offerte

Wil jij meer informatie over het graveren van snijplanken of broodplanken? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!