Laser gesneden producten

Graveerlab is specialist in laser gesneden producten. Een laser gesneden product is uniek en persoonlijk. Het lasersnijden van producten kan met diverse materialen. Zo bestaat ons portfolio onder andere uit festival souvenirs, wanddecoratie en sieraden.

Laser gesneden producten – Wand decoratie

Voor diverse partijen hebben wij wand decoratie mogen laser snijden. Een uniek exemplaar aan de muur is wat hedendaags iedereen wilt. Wand decoratie wordt meestal uit geanodiseerd aluminium gesneden maar ook houten wand decoratie mag niet ontbreken is ons service pakket.

Evenement & Festivals

Voor diverse evenementen en festivals heeft Graveerlab al laser gesneden producten mogen leveren.  De opdrachten lopen erg uiteen, een aantal voorbeelden van ons werk zijn:

Het is mogelijk om je eigen ontwerp aan te leveren, heb je deze nog niet dan kan één van onze designers je helpen met een te gek ontwerp!

Sieraden Uitsnijden

Ook op maat gesneden sieraden is wat wij verzorgen. Multiplex en Acrylaat zijn de beste materialen voor het produceren van sieraden. Door samen met onze marketing deskundige een bestellijst samen te stellen, loopt u nooit hoog in de voorraad en blijven de kosten beperkt. Wel is een ontwerp op maat noodzakelijk, deze worden normaliter aangeleverd in een vector bestand of verzorgd door één van onze ontwerpers.

Aanleveren ontwerp bestanden

Het is mogelijk om je eigen ontwerp bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Meer info & offerte

Wil jij meer informatie over laser gesneden producten? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!