Houten Visitekaartjes Graveren & Snijden

Houten visitekaartjes graveren of laser snijden? Graveerlab is ervaren in het graveren en snijden van houten visitekaartjes. Omdat onze laser iedere vorm kan snijden kunnen wij visitekaartje realiseren in de gekste vormen. Daarnaast is het mogelijk om een design te graveren op het houten visitekaartje welke precies conform jouw wensen zijn. Denk hierbij aan NAW gegevens en of afbeeldingen.

Acrylaat vistiekaartjes

Naast houten visitekaartjes kunnen wij jouw custom ontwerp ook snijden uit acrylaat. Dit geeft een luxe uitstraling en is verkrijgbaar in diverse kleuren. Net als op hout kunnen wij acrylaat ook graveren met jouw gewenste gegevens en afbeeldingen zodat jouw visitekaartje er uniek uit komt te zien!

Aanleveren ontwerp bestanden

Het is mogelijk om je eigen ontwrp bestanden aan te leveren. Het document moet van goede kwaliteit zijn om het perfecte resultaat te bereiken. Zo prefereren wij aanlevering in PDF of EPS bestanden welke zijn ontworpen binnen Adobe Illustrator. Ook hoge kwaliteit JPG bestanden kunnen wij verwerken.

Tevens is het mogelijke dat Graveerlab het complete ontwerp proces voor jou verzorgt see. Upload jouw ideeën en eventuele bijbehorende tekst en onze ontwerpers gaan direct voor jou aan de slag. Een persoonlijk ontwerp op maat is wat wij jou kunnen bieden!

Levertijd & Kosten

De levertijd en kosten van het laser graveren of laser snijden van visitekaartjes hangt af van het ontwerp en de oplage.

Vraag een vrijblijvende offerte aan om jou wensen met ons te bespreken. Één van onze kunstenaars staat direct klaar om te antwoorden.

Meer info & Offerte?

Wil jij meer informatie over het graveren van snijplanken of broodplanken? Onze customer-service medewerker staat klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Tevens kun je een vrijblijvende offerte opvragen. Wij reageren snel, beloofd!