Kosten voor zakelijke klanten

Graveerlab verwerkt vaak bulk-orders. Voor onze zakelijke klanten hebben wij een kostenspecificatie op een rijtje gezet.

Start & Instelkosten

Voor iedere nieuwe opdracht rekenen wij €12,50 excl btw aan start en instelkosten. Graveerlab controleert jouw bestanden en voert waar nodig wijzigingen door. Heb je divers plaat materiaal waardoor de laser opnieuw moet worden ingesteld dan rekenen wij €2,50 excl btw per plaat als instelkosten.

Ontwerpkosten

Naast het productieproces kan Graveerlab ook ontwerp proces bij je uit handen nemen. Zo zal één van onze ontwerpers jouw idee omzetten in een ontwerp welke perfect uit de laser zal komen. De kosten van onze ontwerper bedragen €55,00 excl btw per uur. Normaliter is een klein ontwerp binnen 15 a 20 minuten gerealiseerd.

Snijkosten

In de offerte vermelden wij altijd de kosten voor het snijden van jouw project. Het lasersnijden gaat bij ons op minuutbasis en hangt af van het materiaal en de dikte er van. Ons uitgangspunt is ongeveer 0.75 ct excl btw per minuut voor het snijden. Bij grote staffels berekenen wij andere prijzen. Voor een exacte calculatie hebben wij een definitief ontwerp nodig om de offerte op maat te kunnen maken.